Buurman Bonen

Steun Deelcafé Lunenhof

Onze heerlijke koffie kunt u nu ook zelf thuis bereiden. Wij verkopen namelijk het merk Buurman bonen. En, nu kunt u deze zakken ook bij ons kopen. De zakken zijn 500 gr voor € 9,75.

 

Koffie plantage.webp

Buurman Bonen.

De Buurman Bonen 'vol & krachtig'-blend is een melange van twee koffies die elkaar versterken. Als eerste een Red Honey Obata (Arabica variëteit) van José Sanchez uit Platanillo, Costa Rica. Samen met acht van zijn buren is hij een project gestart dat als basis dient voor de blend van Buurman Bonen. Goede body, tonen van amandel en aardbei.

Deze koffie wordt gemengd met 30% Natural Robusta uit Oeganda. Silky body, goede punch. Op dit moment is dat een koffie uit de Luweroo provincie.

Koffiebonen die nog geplukt moeten worde

Een echte kwaliteitskoffie - restaurant/koffiehuiswaardig, maar natuurlijk ook heerlijk om thuis te delen met je familie, buren - of gewoon lekker voor jezelf.

Plukken van de bonen.webp

Buurman Bonen

Delen dichtbij: door Buurman Bonen te kopen steun je direct het Deelcafé de Lunenhof - nu dus ook gewoon met je bakkie thuis, bij vrienden of op 't werk! Dat is dubbel genieten toch?
 

Delen ver weg: 70% van de 120 miljoen koffieboeren wereldwijd leeft onder de armoedegrens. Dat moet en kán anders! Steun de koffierevolutie en kies voor eerlijke en traceerbare Buurman Bonen.

 

100% transparant
Buurman Bonen geeft volledig inzicht in de keten: van koffieboer tot koffiekop.

Voor meer informatie:  https://www.buurmanbonen.nl/